Termeni si conditii

 

Va rugam cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale paginii noastre web Mediavan.ro. Accesul si vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implicand acceptul  dumneavoastra cu privire la conditiile afisate mai jos.

 www.mediavan.ro, denumit generic in cele ce urmeaza si Mediavan, in calitate de autor, proprietar si administrator al website-ului www.mediavan.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Aplicabilitate
Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate domeniile si subdomeniile aferente Mediavan si pentru care Mediavan are calitatea de autor, proprietar si administrator. Toate paginile (asa cum exista ele in prezent sau vor fi ulterior implementate) precum si continutul acestora vor fi denumite generic, in mod individual sau colectiv Site si/sau Site-uri in cele ce urmeaza.

Drepturi de autor
Mediavan este autorul Site-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari,toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, s.a.m.d. sunt proprietatea Mediavan sau sunt licentiate, avand drept de folosinta.
Pentru raportarea oricaror cazuri de incalcare a drepturilor de autor, Mediavan va pune la dispozitie adresa de e-mail office @mediavan.ro

Continutul Site-ului, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al Mediavan.

Conditii de utilizare. Garantii.
Site-ul este gazduit pe servere ce nu sunt in proprietatea Mediavan, astfel Mediavan nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la mediavan.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, Mediavan fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site.

Mediavan nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site si nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului.

Serviciile si produsele prezentate pe Site nu se constituie intr-o oferta de niciun fel, fiind prezentate cu titlu pur informativ. Pentru a primi o oferta din partea Mediavan, veti trimite un mail cu cererea dumneavoastra la adresa contact@mediavan.ro. Mediavan isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarii dumneavoastra.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

Comunicari
Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale Mediavan sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailing-uri de masa, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. Mediavan isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.

Drepturi de proprietate intelectualaDrepturi de proprietate intelectualaMediavan respecta drepturile intelectuale ale altora. Daca considerati ca munca dumneavoastra a fost copiata de o maniera care sa incalce dreptul de proprietate intelectuala, va rugam adresati Mediavan o notificare scrisa, care sa cuprinda:

• descriere a materialelor protejate de drepturi care apreciati ca au fost incalcate;

• indicare a locatiei pe Site unde apreciati ca aceste drepturi au fost incalcate;

• adresa, numarul de telefon si adresa e-mail a dumneavoastra;

• declaratie pe proprie raspundere conform careia sunteti convins ca utilizarea in disputa nu a fost autorizata de detinatorul drepturilor, ale imputernicitului sau ale legii;

• declaratie notariala pe proprie raspundere conform careia actionati cu buna credinta, ca notificarea este completa si corecta si ca sunteti detinatorul drepturilor sau actionati in numele sau;

• semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate sa reprezinte pe posesorul dreptului de proprietate.

 

Politica de confidentialitate
Va rugam sa accesati si sectiunea Politica de confidentialitate care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe Site.