Love mark

CE ESTE LOVE MARK-UL?

In aglomeratia urbana a unui oras, oriunde te poarta privirea vei descoperi intotdeauna o reclama, un logo sau un mesaj comercial dornic sa te ispiteasca.

Indiferent de mesajul pe care doreste sa il transmita sau suportul pe care este prezentat si afisat, acesta este conceput sa atraga privirea si sa produca emotie, in special atunci cand mesajul este realizat corespunzator.

Emotia transmisa este validata de recunoasterea imediata a brandului cat si de afinitatea privitorului pentru produsele si serviciile companiei, de calitatea si utilitatea acestora cat si de afectiunea fiecarui individ pentru o marca, in special cand aceasta este recunoscuta imediat.

Insa relatia aceasta de recunoastere nu se poate dobandi imediat. Este construita in timp si presupune efort si respect mutual intre companie si client si de cele mai multe ori depaseste barierele relatiilor clasice construite pe vanzarea directa si impersonala.

Foarte multe companii incearca sa vanda produse si servicii si se concentreaza doar pe acest aspect, fara sa implice intr-un mod direct sau indirect utilizatorul acestora.

DE CE SA ALEGI MEDIAVAN?

  • 5Reclame ce capteaza atentia trecatorilor
  • 5Interactiune ridicata cu participantii la trafic
  • 5Costuri reclama si campanii avantajoase
  • 5Campaniile se pot derula pe trasee prestabilite
  • 5Campaniile pot functiona non-stop, 24 / 24
  • 5Continut afisat la calitate excelenta
  • 5Campanii si promotii in diferite formate
  • 5Experiente pozitive cu angajarea in actiuni
  • 5Pot fi atinse tinte de public clare si precise
  • 5Posibilitate actualizare campanie in timp real

EMOTIA STA LA BAZA ACTIUNII

In schimb, o companie sau brand ce isi apreciaza clientii, depune eforturi considerabile sa stabileasca o relatie personala si intima, transmitand mesajele publicitare prin povesti si experiente unice, ce au capacitatea sa atinga simturile privitorului si ii ofera posibilitatea sa relationeze, sa rezoneze si sa se identifice cu ele.

Astfel, aceste companii ce pun pret pe interactiunea cu clientii intr-un mod inedit si personal au capacitatea sa ii atraga de partea lor si sa beneficieze de aprecierea acestora pe o durata lunga de timp, valorificand relatia in actiuni concrete benefice de ambele parti.

CUM TE PUTEM AJUTA?

La Mediavan, iti putem oferi servicii de publicitate urbana, special concepute pentru a te ajuta sa castigi sau sa pastrezi increderea clientilor tai in produsele si serviciile oferite de companie. Totodata, te putem ajuta cu servicii extinse de editare si realizare a clipurilor sau campaniilor de reclama video ce vor fi distribuite si afisate in medii aglomerate, prin serviciile noastre dedicate.

Pachetele noastre de servicii de afisare digitala a reclamelor sunt gandite pentru a-ti oferi toata flexibilitatea de care ai nevoie si un control strict al bugetelor, putand fi adaptate pe orice tip de cerinta.

Colaborand cu noi, te vei asigura ca mesajul si povestea brandului tau ajunge la publicul tinta asa cum este intentionat.

NU MAI STATI PE GANDURI,