Cost effectiveness

TINE COSTURILE SUB CONTROL

Pentru orice companie, metodele de promovare, recunoasterea marcii si marketingul eficient al produselor si serviciilor acesteia reprezinta o provocare, in special cand vine vorba de bugete si costuri iar aici strategiile fiecarei companii sunt diferite.

Modalitatile in care fiecare companie isi stabileste scopurile si tintele de business poate fi determinat si de costurile campaniilor publicitare, ce pot varia in functie de tipul de campanii de advertising selectate.

DE CE SA ALEGI MEDIAVAN?

  • 5Reclame ce capteaza atentia trecatorilor
  • 5Interactiune ridicata cu participantii la trafic
  • 5Costuri reclama si campanii avantajoase
  • 5Campaniile se pot derula pe trasee prestabilite
  • 5Campaniile pot functiona non-stop, 24 / 24
  • 5Continut afisat la calitate excelenta
  • 5Campanii si promotii in diferite formate
  • 5Experiente pozitive cu angajarea in actiuni
  • 5Pot fi atinse tinte de public clare si precise
  • 5Posibilitate actualizare campanie in timp real

SOLUTII DE RECLAMA ADAPTATE PE BUGET

Publicitatea imbraca multe forme, de la reclamele TV si radio, reclamele online, reclamele in presa scrisa si reviste de specialitate, reclame pe afisaje si panouri stradale, reclame pe mijloace de transport in comun si taxi, etc.

In functie de tipul de reclama si mediul pe care aceasta este trasmisa, costurile si eficienta acesteia poate varia, iar in cele mai multe din cazuri nu poti avea o masuratoare clara a rezultatelor si al impactului pe care aceasta il genereaza.

O strategie eficienta este amestecul potrivit intre mediul pe care este transmisa reclama dar trebuie impusa si o supraveghere atenta a costurilor generate, atat cu productia cat si cu distribuirea acesteia.

La Mediavan oferim solutii de publicitate stradala de tip DOOH (Digital Out of Home) ce sunt afisate pe 3 ecrane LED screen amplasate pe un camion de 3.5 tone ce sunt angrenate in traficul urban sau in medii fixe in zone cu potential ridicat de vizualizare. Acest tip de reclama video are un impact puternic asupra privitorului si poate atinge scopurile de marketing ale oricarei companii, daca mesajul transmis este realizat corespunzator.

COSTURI REDUSE SI IMPACT VIZUAL PUTERNIC

Solutiile noastre de reclama video in format digital au costuri reduse comparativ cu majoritatea mediilor de transmitere si afisaj conventionale, avand o flexibilitate extinsa in alegerea tipului de campanie dorit cat si posibilitatea de control al costului prin realizarea unor campanii adaptate pe buget. In plus, campaniile de publicitate Mediavan, au un impact urias deoarece un ecran LED nu poate fi ignorat in special atunci cand este in miscare atragand atentia tuturor trecatorilor si participantilor la trafic mesajul ajungand instant la recipient.

Vizibilitatea acestuia este posibila atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte, iar comunicarea mesajelor publicitare afisate au o rata ridicata de succes, putand fi vizualizate atat de trecatori, pasageri ai mijloacelor de transport in comun, soferi si pasageri ai acestora cat si de locuitorii zonelor in care se desfasoara campaniile de advertising.

In plus, solutiile de campanii publicitare pe display-uri LED mobile au avantajul ca pot fi adaptate in mers, putand fi adaugate elemente si continut nou in grila de vizualizare, dupa dorintele clientului.

INTRA IN LEGATURA CU NOI!