Brand awareness

DE CE ESTE IMPORTANTA RECUNOASTEREA BRANDULUI

Recunoasterea unui brand are o importanta majora in dezvoltarea durabila a unei companii deoarece creaza o relatie de incredere intre utilizator si companie si ajuta la luarea deciziilor favorabile in procesul de selectie si achizitie al produselor si serviciilor acesteia, in detrimentul competitorilor.

Atunci cand un brand este recunoscut imediat de potentialul client, decizia de cumparare poate fi influentata de afinitatea si loialitatea cumparatorului pentru acea gama de produse sau servicii, cat si de impactul campaniei de advertising, indiferent de mediul in care este transmisa intr-o fractiune de secunda iar acest lucru duce la cresterea valorii reale a companiei in piata.

Recunoasterea brandului nu se realizeaza peste noapte, nu poate fi masurata imediat si se construieste in timp, dar poate face diferenta intre o companie de succes si o companie ce va ramane in anonimat.

DE CE SA ALEGI MEDIAVAN?

  • 5Reclame ce capteaza atentia trecatorilor
  • 5Interactiune ridicata cu participantii la trafic
  • 5Costuri reclama si campanii avantajoase
  • 5Campaniile se pot derula pe trasee prestabilite
  • 5Campaniile pot functiona non-stop, 24 / 24
  • 5Continut afisat la calitate excelenta
  • 5Campanii si promotii in diferite formate
  • 5Experiente pozitive cu angajarea in actiuni
  • 5Pot fi atinse tinte de public clare si precise
  • 5Posibilitate actualizare campanie in timp real

MARCA TA VA FI RECUNOSCUTA

Prin utilizarea serviciilor noastre de led display advertising, vei castiga notorietate si popularitate putand interactiona cu trecatorii si participantii la trafic prin mesaje de comunicare vizuala. Astfel, marca si brandingul companiei tale va putea beneficia de o crestere a vizibilitatii atat pe plan local cat si national, in functie de tipul serviciilor contractate.

Spre exemplu, o companie tanara ce doreste sa isi faca cunoscuta prezenta in plan local avand ca scop vizibilitatea in sectorul business poate contracta unul din serviciile noastre pentru a realiza o campanie publicitara cu o durata extinsa intr-o zona cu trafic urban concentrat pe segmentul office.

Intr-un alt exemplu, o companie ce vinde produse sau servicii adresate tinerilor, va putea inchiria spatiu de reclama pe un camion Mediavan in cadrul unui festival muzical de mare anvergura, avand o tinta precisa: maximizarea recunoasterii identitatii vizuale sau a serviciilor oferite.

Totodata, o companie consacrata isi poate prezenta intr-un mod inedit o campanie de advertising in exclusivitate pe un traseu national prestabilit, fix sau mobil in functie de preferinte si ore, bucurandu-se astfel de o vizibilitate extinsa conceputa pentru a intari relatia cu utilizatorii produselor si serviciilor companiei.

VIZIBILITATEA DE CARE AI NEVOIE

Indiferent de tipul campaniei de publicitate dorit, asiguram servicii profesionale de led display advertising, adaptate pe cerinte si bugete. Iti oferim asistenta si suport si te putem ajuta la crearea unor campanii eficiente de promovare si recunoastere a brandului prin servicii de filmare profesionala, editare si montaj video cat si prin realizarea de evenimente dedicate.

VREI CA BRANDUL SA DEVINA VIZIBIL?